Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie

Nuttige Links: informatief

  Tuinindex met tuintips en vele foto’s
Klik hier om de website te bezoeken
Aangezien ik een groot natuurliefhebber ben, besloot ik van een eigen website te maken. Via deze weg de belangrijkste tuintips, plantenbeschrijvingen, foto’s van de natuur, foto’s van bloemen en planten, nuttigs, tuinlinks, gastenboek. Deze site is in opbouw en zal regelmatig aangevuld worden. Ik hoop alvast dat iedere bezoeker er kan van genieten!
E-Mail: info@tuinindex.be

  Van Bloem en Blad
Klik hier om de website te bezoeken
Informatieve website met veel informatie over tuinieren met o.a.: het eigen paradijs, aanleg, inrichting,onderhoud, snoeien, tuintierelatijnen, tuinvrienden, tuingereedschap, tuinkalender, colofon, enz…
E-Mail: Bram.Wolthoorn@Inter.NL.net

  Aardbei – Zoete passie
Klik hier om de website te bezoeken
Op deze site kunt u informatie plukken over de geurende, lekkere aardbeien. Wilt u meer weten over hun herkomst en hoe ze geteeld worden? Wilt u voortaan naar bepaalde variëteiten zoeken en proefondervindelijk uitmaken welke de sappigste en de zoetste zijn? Proef dan zeker eens van onze productinformatie.
Als u de vruchten van uw aankoop in topvorm wilt proeven dan serveren we u gebruikstips en recepten.

  Alles over het gazon
Klik hier om de website te bezoeken
Een schat aan informatie over grassen. Welke u het best gebruikt voor welk doel. Hoe u een stevig en gezond grasperk aanlegt en oudere een 'face-lift’ geeft. Hoe u een gazon het beste kunt onderhouden en met welke middelen. En verder: kansen en bedreigingen voor uw gazon, nuttige wetenswaardigheden en veel praktische tips.

  Daglelies
Klik hier om de website te bezoeken
Prachtige en zeer complete site over Hemerocalis. Met o.a.: Wat is een daglelie? Soortenlijst van ontelbare variëteiten met beschrijving en foto’s. Nuttige tips, tuinfoto's, zaailingen: gezocht – ruilen! Verwezenlijking van Johan Vanheusden, die de derde plaats behaalde op een internationale wedstrijd in Amerika. Hij werd er bekroond voor de mooiste kruising en nieuweling van Daglelies. Bekijk het resultaat ….
E-Mail: info@daglelies.be

  De aardappel
Klik hier om de website te bezoeken
Op deze website vindt u leerrijke informatie over de aardappel. Recepten en leuke tips met o.a.: gevulde aardappel, aardappelkoekjes, aardappelquiche en nog veel meer. Algemene gegevens over de aardappel en zijn familie, soorten en variëteiten, teelt, bereidingstips, voedingswaarde, bewaartips en nog vele weetjes. Tevens mogelijk om een grappige e-card te sturen.

  De Japanse tuin
Klik hier om de website te bezoeken
Prachtige website met beschrijving en flinke verzameling foto’s over: de Japanse symboliek, de voortuin, de achtertuin, bloemen en planten. Pure Oosterse schoonheid en elegantie.

  Den Bosrand
Klik hier om de website te bezoeken
Prachtige website met vele foto’s en onderwerpen o.a.: lente, zomer, herfst, natuur, fotoalbum en diashow. Plantenlijst, bloemschikken, informatie over Azalea, Rhododendron en Hosta. Jaarlijks open tuinen, reeds 10 jaar, met routebeschrijving.

  Europese tuinen
Klik hier om de website te bezoeken
Foto’s en beschrijvingen van tuinen in Europa. Tuinen in Frankrijk, Madeira, Engeland, Schotland, Ierland, Nederland, België, enz… Deze website is eveneens voorzien van vele links geselecteerd per categorie, andere tuinen, infosites, plantenverenigingen.
E-Mail: Europesetuinen@onsnet.nu

  Gerda’s tuinsite
Klik hier om de website te bezoeken
Zeer mooie en uitgebreide homepagina met verschillende onderwerpen. Absoluut een bezoek waard voor al wie handige en groene vingers heeft met o.a.: tuinaanleg, nuttige tuintips, foto’s, creaties, awards, enz…

  Giftige planten - Antigifcentrum
Klik hier om de website te bezoeken
Blauwe monnikskap, Doornappel, Gevlekte aronskelk, Goudenregen, Herfsttijloos, Kardinaalsmuts, Lelietje-der-dalen (Meiklokje), Oleander, Palmboompje, Papaver (Slaapbol, Blauwmaanzaad, Klaproos), Peperboompje, Taxus (Venijnboom), Thuja (Levensboom), Vingerhoedskruid, Wolfskers, Wonderboom, Zevenboom.

  Groeninfo.com krijgt een nieuwe zoekmachine!
Klik hier om de website te bezoeken
Wegens groot succes van www.groeninfo.com zijn we na 6 jaar toe aan een nieuwe opzet. Groeninfo.com is voor duizenden bezoekers iedere dag het beginpunt van het "groene" internet. Onze huidige zoekmachine en achterliggende database zal binnenkort worden vervangen door een nieuwe zoekmachine. Dit houdt in dat alle gegevens verloren gaan en dat we verder gaan met een nieuwe database.
U kunt een gratis vermelding krijgen in onze Groene bedrijvengids
En/of gratis uw website aanmelden voor onze Groene zoekmachine
Meldt uw website en/of bedrijf vandaag nog aan voor de startpagina van het "groene" internet en ontvang vele extra bezoekers!
E-Mail: webmaster@groeninfo.com

  HV66Bonsai
Klik hier om de website te bezoeken
Een persoonlijke website over de evolutie van mijn bonsai.
Met algemene basisinformatie over bonsai, en een Japanse bonsaitermen woordenboek
E-Mail: hansvleugels@euphonynet.be

  Koi: het zwemmend juweel
Klik hier om de website te bezoeken
Is een informatieve en educatieve site over de koi en vijver hobby met een groot gedeelte over Japanse tuinen.
E-Mail: advisor@pandora.be

  Tuintegel informatie
Klik hier om de website te bezoeken
Alle informatie die u wenst te verkrijgen bij het kopen van diverse soorten tuintegels voor in uw tuin.Indien u uw website graag onder deze rubriek wil, kan u ons steeds contacteren: info@detuingids.be

 

 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]