Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie

Nuttige Links: partners

  AQUARIUMCLUB – De Zilverhaai vzw Beringen
Klik hier om de website te bezoeken
Aquarium houden, een fascinerende hobby
WEET WAARAAN JE BEGINT

Aquarium houden is veel meer dan visjes en planten in een bakje water. Wanneer men eraan begint, zijn ze afhankelijk geworden van uw zorgen en aandacht. U bent dan ook verantwoordelijk voor hun gezondheid, hun leven, groei en voortplanting.
Kennis van water, van vissen en planten, en van hun natuurlijk leefmilieu, is noodzakelijk. Zonder kennis en ervaring hebt u weinig kans op slagen, om van de kosten nog niet te spreken. Maar als u toch enthousiast en vastberaden bent, willen wij u de goede raad geven.
E-Mail: jolu@yucom.be
Adres: Aquariumclub : De Zilverhaai vzw Beringen
Koolmijnlaan 13, B-3580 Beringen

  NICE, Nutrition Information Center
Klik hier om de website te bezoeken
Het voedingsinformatiecentrum NICE verzamelt en verspreidt onder toezicht van een wetenschappelijke adviesraad sinds 1992 wetenschappelijke en opvoedkundige informatie over voeding en gezondheid. De informatie die NICE verspreidt is actueel, objectief, wetenschappelijk correct en sluit aan bij de nationale voedingsaanbevelingen. NICE richt zich enerzijds via het tijdschrift Nutrinews, tot de professionele voedingsvoorlichter maar maakt anderzijds de informatie ook toegankelijk voor het brede publiek. Regelmatig wordt op de website een nieuwe tip geplaatst met boeiende weetjes over voeding en gezondheid. De brochures: Heeft u een zuivel geweten, Zuivel je lijn en 123 aan tafel, kunnen gratis worden besteld op onderstaand adres of via de website. Voor scholen zijn er diverse educatieve projecten over gezonde voeding. NICE biedt bovendien aan verenigingen de kans onderhoudende en informatieve voordrachten gegeven door professionele voordrachtgevers aan te vragen.
E-Mail: info@nice-info.be
Adres: NICE - Nutrition Information Center
Koning Albert II-laan 35 bus 56
B-1030 Brussel
Telefoon: +32 (0)2 552 81 66

  V.L.A.M. Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw
Klik hier om de website te bezoeken
Is het Vlaams Promotiecentrum voor Agro- en Visserijmarketing. VLAM voert promotie en bevordert de afzet in binnen- en buitenland voor de producten.
E-Mail: vlam@vlam.be
Adres: Koning Albert II-laan 35 bus 50
B-1030 Brussel
Telefoon: +32 2 552 80 11

  Vijvers & Koi, vijverbibliotheek
Klik hier om de website te bezoeken
Deze site is een objectieve informatiebron die gericht is op zowel de beginnende als de meest doorwinterde vijver- en koiliefhebber. Wanneer u deze website bezoekt zult u al snel merken dat hij boordevol boeiende informatie staat. U mag hier artikels en foto's verwachten over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals bijv.: koi, siervissen, waterplanten, vijveronderhoud, filtratie, e.d.. Deze artikels zijn van een zeer goede kwaliteit aangezien ze geschreven werden door specialisten ter zake. De zelfde mensen staan ook paraat om u te helpen met uw vijverproblemen op het forum.

  Vivara is gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurbeschermings producten
Klik hier om de website te bezoeken  VLACO - Vlaamse Compostorganistie vzw
Klik hier om de website te bezoeken
VLACO vzw is het Vlaamse informatie- en expertisecentrum inzake compostgebruik, composteren en afvalarm tuinieren. VLACO coördineert ook, in samenwerking met de Vlaamse gemeenten en intercommunales, de opleiding en begeleiding van de 4000 Vlaamse compostmeesters. Op de VLACO-site vind je handenvol actuele informatie over bovenstaande thema’s. Er is een discussieforum en tal van Belgische én internationale links. Je kan er tot slot ook een gratis brochure bestellen over het gebruik van compost als bodemverbeteraar bij tuinaanleg.
E-Mail: info@vlaco.be
Adres: Kan.De Deckerstraat 37 - 2800 Mechelen
Telefoon: 0032/(0)15/45.13.70

  Wenst u partner te worden?
Klik hier om de website te bezoeken
Wij zijn steeds op zoek naar partners voor dit snel groeiend project op internet. Uw bedrijf, instelling of vereniging kan samen met ons mee groeien. Indien u hiervoor interesse hebt kan u vrijblijvend contact opnemen om kennis te nemen met de verschillende mogelijkheden, o.a. content partnership, redactioneel, bannerruil, commercieel, enz…
E-Mail: info@detuingids.be
Adres: Daniël Dedobbeleer
België - 1750 Lennik, Negenbunderstraat 47Indien u uw website graag onder deze rubriek wil, kan u ons steeds contacteren: info@detuingids.be

 

 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]