Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Gezond eten uit eigen tuin met hangtuintjes


Schuttingsnacks
Gezond snacken uit de muur? Een verantwoord ‘diagonaaltje’ trekken? Het is mogelijk! Groenspecialist Pokon introduceert dit voorjaar twee biologische tuintjes voor aan de muur of schutting. Het ene is voor aardbeien, het andere voor groenten en kruiden. Deze zogenoemde Hangtuintjes zijn ideaal voor iedereen met een klein balkon of mini-terras. De zakken zijn voorzien van een hengsel en twee ogen om ze makkelijk op te kunnen hangen. Vul de Hangtuintjes in de gemarkeerde openingen met aardbeienplantjes, groente- of kruidenplanten en hang ze op. Met af en toe een beetje water groeien de planten snel en pluk jij gegarandeerd de smakelijke vruchten!

Eenvoudig
De Hangtuintjes bevatten voldoende (biologische) voeding voor vier maanden en water geven doe je van bovenaf. Het water ‘sijpelt’ vervolgens door de potgrond heen. De planten krijgen nooit teveel water en zullen daarom nimmer ‘verdrinken’. Overtollig giet- of regenwater verdwijnt vanzelf. Behalve de biologische Hangtuintjes is ook een Pokon Hangtuintje verkrijgbaar voor sierplanten als bijvoorbeeld geraniums, campanula, lobelia’s of violen.

Het Hangtuintje (exclusief planten) is verkrijgbaar bij vrijwel alle tuincentra in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.pokon.nl.


Bron: Pokon

gepubliceerd op 31/5/2014
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]