Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

FLORALIËN Nederland van 9 t/m 18 mei 2014 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch


Klik op de foto's om ze te vergroten.


’s Werelds grootste bloemen en planten expo
Voor het eerst in de geschiedenis laten 250 kwekers zich van hun beste kant zien. De FLORALIËN Nederland bieden een inspirerende ontdekkingstocht langs schitterende bloemen, bomen, planten, geur- en smaakexperiences en unieke botanische plantencollecties. ’s Werelds grootste bloemen en planten expo wordt van 9 t/m 18 mei gehouden in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Belevingswerelden
Op de FLORALIËN Nederland beleef je de natuur op unieke wijze tijdens een inspirerende wandeling. Je maakt een reis door vijf werelden en elke wereld heeft zijn (achtergrond)muziek, belichting en sfeer. In de vijf werelden zijn diverse horizontale en verticale tuinen te zien alsmede bloemen- en plantenshows en exclusieve presentaties van hoogwaardige bloemsierkunst.

Smaakles
Alle zintuigen worden zoveel mogelijk geprikkeld tijdens het bezoek aan de FLORALIËN. Zo zijn er doorlopende smaakexperiences en worden kookdemonstraties gegeven met biologische groenten uit eigen tuin. Op zaterdag 10 mei vindt de ‘grootste smaakles van Nederland’ plaats onder leiding van tv-kok Joop Braakhekke. Op woensdag 14 mei wordt het NK Bloemsierkunst gehouden en daarnaast zijn er doorlopend presentaties van bruidsboeketten en tafeldecoraties.

Bloemenspektakel
Leden van de Belgische vereniging van Azaleatelers zijn in het Vlaamse Lochcristi bij Gent volop bezig met het selecteren van de nieuwste rassen voor de Floraliën Nederland. Die worden gehouden van 9 mei tot 18 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. Het is de eerste keer dat 's werelds grootste bloemen- en plantenexpo in ons land te zien is. De bijzondere Belgische azalea-inzending maakt deel uit van de presentaties van meer dan 250 kwekers en veredelaars uit binnen- en buitenland die hun mooiste bloemen, planten, bomen en heesters laten zien. Bezoekers kunnen op de expo een inspirerende reis door vijf botanische werelden maken. De totale oppervlakte van het immense binnenpark is 40.000 vierkante meter.

Agenda
De FLORALIËN Nederland worden van 9 tot met 18 mei in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gehouden. Dagelijks zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

De entreeprijs is € 17,50, kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Tot en met 8 mei 2014 zijn tickets online te bestellen voor € 12,50.

Kijk voor meer informatie op www.floralien.nl


Bron: FLORALĎEN Nederland

gepubliceerd op 28/4/2014
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]