Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

High-five voor de tuin: Handige handschoenen


GARDENA introduceert een vijftal nieuwe handschoenen. Afhankelijk van de tuinklus kies je de juiste. De tuinhandschoenen zijn gemaakt van ademend, slijtvast katoen met antislip aan binnenzijde. Ze zijn ideaal voor het planten, verpotten en soortgelijke tuinklusjes.

Foto: Nieuwe collectie handschoenen

De plant- en bodemhandschoenen zijn gemaakt van elastische stof met een waterafstotende, antislip coating aan de binnenzijde. De handschoenen zijn ideaal voor het ruwe tuin- en bodemwerk waarbij bescherming tegen vocht en kou gewenst is.

De waterhandschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor werkzaamheden in en rondom de vijver en schoonmaakwerkzaamheden.

De handschoenen voor struikonderhoud zijn speciaal ontwikkeld voor het werken met struiken en stekelige planten (bijvoorbeeld rozen). De extra lange manchetten beschermen polsen en onderarmen.

De werkhandschoenen gebruik je bij veeleisende klussen met tuingereedschappen. Ze hebben een betere grip bij het werken met mechanische of gemotoriseerde tuingereedschappen.

De nieuwe handschoenen van GARDENA zijn in verschillende maten verkrijgbaar onder andere via tuincentra. Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl.
  • Tuinhandschoenen (XS, S, M)
  • Plant- en bodemhandschoenen (S, M, L, XL)
  • Waterhandschoenen (S, L)
  • Handschoenen voor struikonderhoud (S, L)
  • Werkhandschoenen (M, L, XL)

Bron: GARDENA

gepubliceerd op 19/11/2013
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]