Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Draadloos tuinieren: Accugereedschap ook populair bij buren


Klik op de foto's om ze te vergroten.


Vanaf het voorjaar kun je weer genieten van het buitenleven en volop tuinieren. Dat laatste dient het liefst gezond en ontspannend te zijn. Het accugereedschap van Gardena biedt daarbij uitkomst met optimale bewegingsvrijheid, geen CO2-uitstoot en een haast geruisloze werking. De buren kunnen dus ook in alle rust van het buitenleven blijven genieten!

Fotobijschrift: Accuheggenschaar, geen gedoe met snoer
Accukettingzaag, stil met krachtige prestaties


Wireless
Het gebruik van accugereedschap kent veel voordelen ten opzichte van elektrisch of benzine gereedschap. Allereerst is er geen gehannes met snoeren meer tijdens het grasmaaien of snoeien van de heg. Het bereik is onbeperkt en er is optimale bewegingsvrijheid zonder angst om het elektrische snoer door te knippen! Voor het milieu en de buren zijn er eveneens voordelen: geen CO2-uitstoot en een zeer laag geluidsniveau. Daarnaast is de lithium-ionen accu uitwisselbaar tussen de Gardena gereedschappen als bijvoorbeeld gazontrimmers, heggenscharen en kettingzagen. Dat betekent dat één accu genoeg is voor de verschillende accugereedschappen.

Krachtig
Het accugereedschap van Gardena is ontworpen om langdurig mee te kunnen werken. Alle apparaten maken allemaal gebruik van een lithium-ionenaccu. Dit type accu kenmerkt zich door krachtige prestaties, zeer hoge energiedichtheid, geringe zelfontlading en een lange levensduur. De accu kan bovendien snel tussentijds worden opgeladen zonder dat dit ten koste gaat van de accuprestaties.

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl


Bron: Gardena

gepubliceerd op 13/4/2012
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]