Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Weg met snoeiafval

Het duurt niet lang meer of we kunnen lekker in de tuin zitten. Maar eerst moet er nog een beetje gewerkt worden: het is tijd om te snoeien! Maar wat te doen met het snoeiafval? De takken moeten kort geknipt worden om in de container te passen, en dan nog is ie snel vol. Het wegbrengen naar de gemeentelijke reiniging of bewaren tot de volgende ophaalronde van de afvaldienst lijkt dan vaak de enige mogelijkheid.

Slim en compact
Flymo heeft een slimme oplossing voor dit probleem. De Pac-a-Shredder versnippert met een stalen wals probleemloos takken tot een diameter van 40 mm. De transparante opvangbak heeft een inhoud van 62 liter. Wanneer de bak vol is kun je deze legen in de GFT-bak of op de composthoop. Dankzij de grote wielen is de Pac-a-Shredder makkelijk te verplaatsen. Het apparaat kan met een simpele klik worden ingeklapt waardoor in het vaak overvolle tuinschuurtje weinig ruimte wordt ingenomen.

Fotobijschrift: Snoeiafval kan eenvoudig worden omgezet in waardevolle compost voor de tuin

Tip: Het woord ‘tuinafval’ is misleidend. Het overgrote deel van het snoeiafval, grasmaaisel, bladeren, onkruid en zelfs ongekookte groenteafval uit de keuken kan gemakkelijk worden gerecycled en omgezet worden in waardevol en nuttig compost voor de tuin.

Kijk voor meer informatie op www.flymo.com


Bron: Flymo

gepubliceerd op 2/2/2012
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]