Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Handig gereedschap om gladheid te voorkomen met sneeuwschuiver en ijsschraper


Klik op de foto's om ze te vergroten.

Nederlandse en Belgische winters lijken onvoorspelbaar. Veel mensen dromen elk jaar van een witte Kerst… maar of het er van gaat komen? Behalve sleetje rijden, sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen maken en genieten van fraaie winterlandschappen heeft sneeuwval ook haar nadelige kanten. Een witte stoep resulteert vaak in gladheid. Om ongelukken en valpartijen te voorkomen zijn een sneeuwschuiver en ijsschraper handige hulpmiddelen. Het multifunctionele combisysteem van Gardena wordt deze winter uitgebreid met een sneeuwschuiver en ijsschraper.

Fotobijschrift: Sneeuwschuiven om ongelukken te voorkomen (ijsschraper - sneeuwschuiver)

IJsbreker
Om het looppad veilig te houden, is het raadzaam het sneeuw aan de kant te schuiven of de ijslaag weg te schrapen. De nieuwe sneeuwschuiver is licht, stabiel en ‘glijdt’ makkelijk over de grond. Sneeuw ligt in een mum van tijd aan de kant. De sneeuwschuiver die je eenvoudig aan de steel bevestigt, is verkrijgbaar in twee maten (40 of 50 cm). Voor vastgetrapte sneeuw of aangevroren neerslag is een ijsschraper ideaal. Door het extra sterke blad van verenstaal is het ijs snel gebroken!

Multifunctioneel
Of je nu gaat schuiven, schrapen, vegen, harken of schoffelen … het Gardena combisysteem biedt uitkomst. De zogenaamde opzetstukken passen allemaal op de nieuwe aluminium steel. Deze robuuste, maar lichtgewicht steel biedt extra houvast dankzij een antisliplaag en een afgeronde steelgreep.

Kijk voor meer informatie over het combisysteem op www.gardena.nl


Bron: Gardena Nederland BV

gepubliceerd op 28/11/2011
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]