Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Bakker: reeds jarenlang het grootste postorderbedrijf voor alles op het gebied voor tuinieren!

Piet Bakker startte in 1945, direct na de tweede wereldoorlog, met het verzenden van bloembollenpakketten. Hiermee vond hij in een verwoest Europa een gat in de markt. In de loop der jaren groeide Bakker uit tot een dynamische organisatie met vestigingen in 17 landen, die bij elkaar zon 700 medewerkers tellen.
Deze groei ging uiteraard gepaard met een uitbreiding van een breed scala aan bloembollen, planten, heesters, rozen en tuinartikelen. Daarnaast is het volgen van de laatste ontwikkelingen en trends een proces dat nog iedere dag hoog in het vaandel staat. Tegenwoordig worden er jaarlijks wel meer dan 100 miljoen catalogi verstuurd!
Het kon dan ook niet uitblijven dat de succesvolle printcatalogus in 1998 werd aangevuld door een E-commerce website voor online bestellen en tuinadvies. Zo kon de brede doelgroep beter bediend worden. Jong en oud bestellen vandaag de dag online via de webwinkel, vanuit onze printcatalogus of de digitale catalogus.
Uiteraard heeft ieder land (vestiging) haar eigen website. Dus ook voor internationaal verkeer, vanuit bijvoorbeeld Duitsland en Engeland, kan Bakker voor u van grote toegevoegde waarde zijn! Onze afdelingen Direct Marketing en Internetmarketing zijn continue in beweging om de conversies via de website te maximaliseren.

Seizoenen
Bakker Hillegom BV werkt elk jaar met 2 seizoenen. Seizoen 1 begint 1 januari en eindigt meestal rond 31 mei. In deze periode zijn de lenteproducten verkrijgbaar. Hieronder verstaan we veelal de tuinplanten, bloemen, hagen en meer.
Er bestaat ook een tussenseizoen. Dat is de overlapping naar het tweede seizoen. In het tussenseizoen zullen er weinig tot geen planten worden aangeboden. In het tussenseizoen zullen de hardware producten zoals tuinhuizen, boeken, gereedschappen en meer worden aangeboden. Deze productlijn zal snel worden uitgebreid.
Het tweede seizoen is de bloembollen en herfstcatalogus. Op de site worden dan de producten aangeboden die worden gebruikt om de tuin winterklaar te maken. Ook de bloembollen worden dan verkocht zodat deze voor de winter de grond in kunnen.

Te ontdekken:
  • Tot 5 jaar garantie
  • Veilig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Bloembollenkeurmerk
  • Kwaliteits bloembollen en planten per post
  • Vele acties


gepubliceerd op 4/11/2011
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]