Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Uitbreidingen combisysteem: Slim combineren in de tuin


Klik op de foto's om ze te vergroten.

Gardena introduceerde in 1976 het succesvolle combisysteem. Aan één steel kunnen meerdere tuingereedschappen gekoppeld worden en dat bespaart kosten en opbergruimte. Het kwalitatief hoogwaardige systeem wordt dit jaar onder meer uitgebreid met een unieke bladhark, nieuwe voegenborstels en bezems. Slim tuinieren is combineren.

Bladhark
De nieuwe bladhark XXL vario van Gardena is een veelzijdige bladhark. Hij is geschikt om snel bladeren, gemaaid gras en verticuteerafval bijeen te harken. Door de werkbreedte van 77 centimeter is de bladhark ideaal voor grotere oppervlakten. Uniek is dat de hark ook in twee delen gebruikt kan worden. Beide helften vormen geweldige grijpers om bijeengeharkt tuinafval op te rapen zonder vuile handen.

Foto 1: bladhark XXL voor combisysteem
Foto 2: voegenborstel voor combisysteem
Foto 3: straatbezem voor combisysteem


Voegenborstel
Gardena introduceert ook nieuwe voegenborstels voor aan de combisysteem steel. Ze maken korte metten met mos en onkruid tussen de tegels. De V-vormige borstel is van speciaal staal en een krabber verwijdert hardnekkig vuil. Speciaal voor natuursteen is een voegenborstel van kunststof ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat tegels zonder krassen effectief worden behandeld.

Bezem
De nieuwe combisysteem -straatbezems van Gardena hebben hoogwaardige borstels en een grote werkbreedte. De straatbezems zijn voorzien van een krabber voor vastzittend vuil en natte bladeren. Ook nieuw zijn de huishoudbezems die dankzij de zachte borstels ideaal zijn voor gebruik binnenshuis.

In 2011 bestaat Gardena 50 jaar. Kijk voor informatie en jubileumacties op www.gardena.nl


Bron: Gardena Nederland BV

gepubliceerd op 27/10/2011
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]