Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Riant buitenverblijf ... naar eigen wens samen te stellen


Klik op de foto's om ze te vergroten.


Het vakantiegevoel van een tweede huis, de gezelligheid van die ene zomeravond, heerlijk ontspannen, loungen of koken in uw eigen tuin! Na de Outdoor Cabin en de Cooking Cabin introduceert Hillhout een nieuwe variant waarmee u optimaal invulling kunt geven aan het ultieme buitenleven: de Living Modulair Excellent.

Eigen smaak
Lekker open, deels open of juist één zijde helemaal gesloten door 3 wandelementen naast elkaar te plaatsen met daartussen 2 staanders. Deze Living Modulair Excellent is een stijlvol buitenverblijf en laat zich eenvoudig opbouwen op basis van uw persoonlijke wensen. Tussen de vier robuuste staanders van 12x12 cm kunt u ingenieus naar eigen wens de wandelementen plaatsen. Met oog op bijvoorbeeld uw privacyeisen, het gewenste uitzicht of lekker uit de wind zitten.

Fotobijschrift: Living Modulair

Eenvoudig
Gemaakt van topkwaliteit geïmpregneerd Noord Europees vurenhout, met 10 jaar garantie tegen houtrot. De wanden (dikte 18 mm) zijn voorzien van een prachtige, unieke designprofilering die in meerdere Hillhout producten is terug te vinden. Het riante buitenverblijf wordt geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket met duidelijke opbouwhandleiding. Laten opbouwen door Hillhout (in 1 dag) is ook mogelijk.

Meer informatie op www.hillhout.com


Bron: Hillhout (www.hillhout.com)

gepubliceerd op 6/9/2011
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]