Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Tuinwater nieuws: Slimme slangenwagen, druppelsysteem, turbine sproeiers


Klik op de foto's om ze te vergroten.


Sproeien is voor veel mensen niet de leukste tuinklus terwijl het tijdens droge perioden wel regelmatig en zorgvuldig moet gebeuren. De tijd van ’emmertjes water’ of zware gieters is gelukkig voorbij. Waterspecialist Gardena introduceert dit jaar slimme producten die het water geven stukken lichter en eenvoudiger maken.

Slimme slangenwagen
De slimme slanggeleider en de praktische, hooggeplaatste zwengel van de nieuwe slangenwagen easyRoll Plus zorgen er voor dat bukken, vuile handen en een tuinslang die in de knoop zit tot het verleden behoren. Dankzij de extra grote wielen kan de wagen goed uit de voeten in hoog gras, oneffen terrein en zelfs rijden over terrastreden. Een beugelstandaard van zachte kunststof zorgt voor extra stabiliteit en voorkomt onverwacht wegglijden.

Foto 1: slimme slangenwagen met hooggeplaatste zwengel
Foto 2: automatische plantenvoeding met het Gardena druppelsysteem
Foto 3: slimme sproeiers voor gelijkmatige waterverdeling


Water geven én voeden
Het handige druppelsysteem van Gardena wordt uitgebeid met een nieuw bijmengapparaat voor vloeibare meststof. Het slimme apparaat, dat eenvoudig op het Micro-Drip-System is aan te sluiten, voedt tijdens het druppelen de planten in de tuin, op het balkon en terras. Druppelaars en sproeikoppen zorgen voor een exacte besproeiing. Dit bespaart werk, tijd én water.

Nieuwe sproeiers
De nieuwe pulserende en turbine sproeiers van Gardena zijn speciaal gemaakt om omvangrijke tuinen gelijkmatig te besproeien. Een grote draaiknop en verstelringen zorgen voor makkelijke en eenvoudige instelling van de sproeier. Deflectoren zorgen voor een gelijkmatige waterverdeling waardoor plasvorming wordt voorkomen. De turbine sproeiers zijn bovendien stil en vuilafstotend. De nieuwe sproeiers zijn verkrijgbaar als spike- en als sledemodel.

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl


Bron: Gardena Nederland BV

gepubliceerd op 6/6/2011
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]