Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Gazoncombi van Flymo: Maaien en trimmen

Een gazon is een prachtige basis voor een tuin. Het creŽert ruimte, is een ideale speelplek voor kinderen en tuinplanten komen nog mooier naar voren met een fris groen tapijt. Vanaf april heeft het gazon regelmatig een maaibeurt nodig. Flymo heeft een unieke gazoncombi waarmee het hele gazon, dus ook de lastig bereikbare randen, in no-time geknipt en geschoren is.

Strepen
De krachtige elektrische grasmaaier Visimo van Flymo heeft een maaibreedte van 32 centimeter en is daardoor geschikt voor kleine en middelgrote gazons. De drie maaistanden (20, 40 en 60 mm) zijn eenvoudig handmatig in te stellen.. Dankzij het speciale ĎVision Windowí zie je direct wanneer de grasopvangbak (29 liter) vol is en eenvoudig geleegd kan worden. De achterrol zorgt voor een fraai streeppatroon in het gazon.

Randjes en kantjes
Met de elektrische MiniTrim van Flymo werk je eenvoudig de kantjes en randjes van het gazon netjes en snel af zonder dat je door de knieŽn hoeft. Ook bij lastige randen langs muren, paden of bomen komt hij goed van pas. De grastrimmer heeft een ergonomische en comfortabele handgreep en is ook te gebruiken tegen hoog opgeschoten onkruid als brandnetels.

Kijk voor meer informatie op www.flymo.nl


Bron: Flymo

gepubliceerd op 4/4/2011
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]