Nieuwsbrief
  
123456
 

 

  

 

 
Uw enige echte tuinencyclopedie
 

Plant Publicity Holland

In de kijker
PPH staat voor Plant Publicity Holland en heeft als kerntaak de collectieve promotie van het Nederlandse boomkwekerijproduct in binnen- en buitenland. Zij onderneemt en begeleidt namens en voor vakgenoten een groot aantal activiteiten om de afzet van Nederlandse boomkwekerijproducten te stimuleren.

Nationaal en internationaal
Is het doel het vergroten van de afzet van Nederlandse boomkwekerijproducten en het opbouwen van een goed en betrouwbaar image van de sector.
Is het werkgebied van PPH. Want niet alleen in Nederland, ook in Noord Amerika, Japan en met name in Europa is PPH actief. Er worden verschillende middelen ingezet om de Nederlandse boomkwekerijsector op de kaart te zetten.

Een doel.. twee markten
De consumentenmarkt en de markt voor openbaar groen.
Die om een geheel eigen aanpak en benadering vragen.

Prachtige producten in elk seizoen
Is de boodschap waarmee PPH de interesse van de consumentenmarkt voor boomkwekerijproducten stimuleert. Het doel daarvan is het vergroten van het aantal kopers en het aantal aankopen per consument.
Wordt ook door de buitenlandse PR bureaus waarmee PPH samenwerkt gebruikt om de consumentenmarkt te benaderen. Is bovendien het uitgangspunt voor het ondernemen van gerichte activiteiten via communicatie op televisie en radio en langs de consumentenpers en vakbladen.

De juiste Plant op de juiste Plaats
Onder dat motto informeert PPH de gebruikers op de markt voor openbaar groen over de producten en hun toepassingen. Het gaat daarbij ondermeer om gemeenten, landschapsarchitecten en organisaties die met grootschalig groen te maken hebben.
Is als motto gekozen, omdat het beleid op deze markt vooral gericht is op het verstrekken van informatie.

Beurzen en tentoonstellingen
Een van de kernactiviteiten van PPH is het deelnemen en co÷rdineren van vakbeurzen en tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Met geconditioneerd plantmateriaal uit eigen kwekerij worden de diverse tentoonstellingen aangekleed. De deelname aan vakbeurzen gaan gecombineerd met het bedrijfsleven. Plant Publiciteit Holland co÷rdineert de deelname en zorgt voor de PR activiteiten.

Contact informatie:

Plant Publicity Holland

Bezoekadres: Goudse Rijweg 1, 2771 AE Boskoop

Postadres: Postbus 81, 2770 AB Boskoop

Telefoon: 0172 217550

Fax: 0172 218350

E-mail: info@pph.nl

Website: http://www.pph.nl
gepubliceerd op 14/9/2003
 
   
interne server statistieken
    [ copyright© De Tuingids Disclaimer Adverteren Partners Redactie]